Koláčik s čokoládovým prekvapením
Marek Ort
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
8 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Čokoládu rozpustíme nad parou. Zašľaháme do nej maslo, ktoré v nej necháme rozpustiť. Pridáme vajcia, cukor, likér a nakoniec múku.
- 2
Zmes naplníme do silikónových formičiek a pečieme. Po rozkrojení musí z koláčika vytekať čokoláda. Dekorujeme podľa fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
naozaj excelentná.Vďaka za rcp už je uložený
naozaj excelentná.Vďaka za rcp už je uložený