Koláčik s čokoládovým prekvapením

Marek Ort
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen olympijského tímu Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, 21. apríla 2013
Koláčik s čokoládovým prekvapením
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
8 minút
na 180 °C

Suroviny

100 g
100 g
100 g
40 g
2 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Čokoládu rozpustíme nad parou. Zašľaháme do nej maslo, ktoré v nej necháme rozpustiť. Pridáme vajcia, cukor, likér a nakoniec múku.

  2. 2

    Zmes naplníme do silikónových formičiek a pečieme. Po rozkrojení musí z koláčika vytekať čokoláda. Dekorujeme podľa fantázie.

Diskusia k receptu

martamm
Nádhera, môžem sa spýtať pri akej teplote pečieš?
pusta
super, mimoriadne vydarená dekorácia karamelových vlasov. nádherná prezentácia vynikajúceho dezertu.
mesiar50
Ahoj.Pusta má pravdu tá karamelová dekorácia je
naozaj excelentná.Vďaka za rcp už je uložený
martamm
Nádhera, môžem sa spýtať pri akej teplote pečieš?
pusta
super, mimoriadne vydarená dekorácia karamelových vlasov. nádherná prezentácia vynikajúceho dezertu.
mesiar50
Ahoj.Pusta má pravdu tá karamelová dekorácia je
naozaj excelentná.Vďaka za rcp už je uložený




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia