Foto: majlus
nadabila som na nete a tak už ho mám vyskúšaný a je velmi dobrý.
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
upečieme si piškotové cesto ja najčastejšie s 3 och vajec
- 2
po vychladnutí cesto pokvapkáme rumom, biely jogurt ochutíme cukrom , vyšlahame šlahačku + stužovač, v prípade ak použijeme miesto jogurtu mascarpone, stužovač nedávam. zmiešame spolu a nastrúhame obe čokolady na väčšie kusy .
- 3
celu hmotu dame na korpus a chladíme v chladničke aspon 2 hodiny. Najlepšie je to cez noc ked je to odstáte. Je to rýchle a velmi dobré .
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu