Je to veľmi osviežujúci a chutný koláčik, môj favorit na rodinné oslavy. Nespomínam odkiaľ mám recept ale tak mi chutí, že som si suroviny Zobraziť celý popisJe to veľmi osviežujúci a chutný koláčik, môj favorit na rodinné oslavy. Nespomínam odkiaľ mám recept ale tak mi chutí, že som si suroviny prerátala aj na veľký plech.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vymiečame žltky a cukor, pridáme maslo, orechy, rum a jablká. Nakoniec dáme múku s kypriacim práškom a sneh z bielkov.
- 2
Srnčí chrbát vymastíme a vysypeme hrubou múkou. Pečieme pri miernej teplote.
- 3
Poleva: pr. cukor zalejeme mliekom, pridáme rum a vymiešame. Polejeme ešte teplý koláč.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu