Foto: bubelka
Ak máte radi čokoládu a kakao, vyskúšajte túto rýchlovku.
20
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Vajcia si vymiešame s cukrom, postupne pridávame múku, olej, kakao a prášok do pečiva.
- 2
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme piecť na ccca 20 min. pri teplote 170°C.
- 3
Po vychlanutí cesta si pripravíme polevu. VO vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu a postupne vmiešame šľahačkovú smotanu. Zmes necháme trochu vyhladnúť a rozotrieme na koláč. Dáme stuhnúť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu