Hokejové puky z kokakoly a whisky

Vlado Morochovič
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia, 8. mája 2013
Hokejové puky z kokakoly a whisky
Foto: Ľuboš Pilc
10
porcií
10 minút
príprava
10 minút
na 60 °C

Suroviny

500 ml
500 ml
2 bal.
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátkovú želatínu namočíme v studenej vode podľa návodu. Želatínu vyberieme z vody a vložíme do zohriatej whisky na asi 60 ºC. Opatrne prilejeme energetický nápoj a kokakolu.

  2. 2

    Vylejeme do porcelánovej nádoby s okrajmi a vložíme do chladničky minimálne na hodinu. Potom malým pohárikom vykrajujeme kolieska (puky).

Diskusia k receptu

15 komentárov k receptu
keby tam dal slovenskú zástavu, tak by mal 100 bodov, takto dávam 99,9 bodov....aj keď ja whisky nepijem , ani kolu, ani energetické nápoje, ale kto áno,prečo nie...pán Morochovič, máte to pekné, to my iba závidíme v kútiku duše
no neviem co to moze byt.sodexo je vo VW v devinskej novej vsi.no a jedli sa vari niekde u nich v centre a do VW to dojde v sackoch a tam to zohrievaju.utekala som odtial po rar dnoch.hnus

Pridaj komentár k receptu: