Hokejové puky z kokakoly a whisky

Vlado Morochovič
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia, 8. mája 2013
Hokejové puky z kokakoly a whisky
Foto: Ľuboš Pilc
10
porcií
10 minút
príprava
10 minút
na 60 °C

Suroviny

500 ml
500 ml
2 bal.
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátkovú želatínu namočíme v studenej vode podľa návodu. Želatínu vyberieme z vody a vložíme do zohriatej whisky na asi 60 ºC. Opatrne prilejeme energetický nápoj a kokakolu.

  2. 2

    Vylejeme do porcelánovej nádoby s okrajmi a vložíme do chladničky minimálne na hodinu. Potom malým pohárikom vykrajujeme kolieska (puky).

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Toto ma byt recept na pripravu pre zapas na MS - SK vs USA???
Slovenskoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!