Foto: olinecka
Takúto sladkosť máme na Vianoce,keďže som nemala čas písať recept ,píšem teraz je to vhodné aj na Silvestra a pre tých ,ktorý sú za Zobraziť celý popisTakúto sladkosť máme na Vianoce,keďže som nemala čas písať recept ,píšem teraz je to vhodné aj na Silvestra a pre tých ,ktorý sú za rýchle recepty a dobré.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kryštal cukor skaramelizujeme ,pridáme salko a pokrájané maslo premiešame pridáme burizony ,ktoré vmiešame do sladkej hmoty.
- 2
Celú hmotu necháme postať a potom si rozložime papierové košičky.
- 3
Nakoniec si tvarujeme guľky a dáme do pripravenych papierových košičkov.Je to dobrota a ešte aj nenaročné na čas.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
skúšal niekto toto:
varecha.pravda.sk/recepty/karamelove-burizony/3217-recept...
ochutnať ma láka..ale dávku urobiť z tých surovín..môžu len zdraví..aktívni..:-)