Karamelové burizóny

58vlasta58vlasta, recept pridal: 7. decembra 2009 18:57Ďalšie jeho recepty

Tento recept pridávam ,,reisenke", dúfam ,že jej pomôže. Aj iným...:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

Cukor na miernom ohni upálime na karamel. Doň pridáme salko/sladené/,maslo a miešame až sa táto zmes spojí. Do mierne vychladenej masy pridáme 2 balíčky burizónov. Tvarujeme guľky alebo dáme zmes do potravinovej fólie a prevaľkáme na hrúbku asi 1 - 1,5cm a pokrájame na štvorčeky.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

7 komentárov k receptu
  • ejanka, 17. decembra 2009 o 00:31
    Tento recept robím už roky, no dávam tri sáčky burizónov, nie je to také presladené. Hmotu potom formujem do tvaru salámy a keď vychladne, podľa potreby krájam na kolieska. Salámu tvarujem buď v alobale, alebo aj v mikroténe. A ruky zostanú úplne čisté.


  • zemo, 17. decembra 2009 o 14:13
    Vlastík58, nech ti hrá pod stromčekom tvoja výhra napríklad: Purpura na plotne! A iné neviem.
    Keby sme si nepísali - Nádherné Sviatky plné dobrých duší okolo Teba!


  • nyja, 17. decembra 2009 o 19:48
    vlasti58, gratulujem k výhre a želám krásne Vianoce :))
    Recept som si dala do svojej kuch.knihy, už som také guľky ochutnala, takže viem, že to je dobrota. Díky zaň :))


  • ludka1, 4. januára 2010 o 08:19
    Ahojte. Pridávam sa ku gratulantom no mám otázku. Robila som tento recept som robila asi tri krát no stále mám problém zmiešať salko s karamelom. Zostávajú mi tam kúsky nerozpusteného karamelu a nakoniec asi po dvoch dňoch mi koláče scukornatejú. Prosím o radu kde robím chybu?


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 3 komentárov)
  • ludka1, 4. januára 2010 o 08:20
    Pardón za chybu!


  • mirka1983, 5. decembra 2010 o 00:33
    robim tiez ale z tmaveho cukru je to troska zdravsie ale na vianoce ci ine sviatky to je jehno


  • ivka29, 11. decembra 2012 o 23:48
    toto som hladala, dakujem pekne :)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist