Karamelové burizóny

58vlasta58vlasta, recept pridal: 7. decembra 2009 18:57Ďalšie jeho recepty

Tento recept pridávam ,,reisenke", dúfam ,že jej pomôže. Aj iným...:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cukor na miernom ohni upálime na karamel. Doň pridáme salko/sladené/,maslo a miešame až sa táto zmes spojí. Do mierne vychladenej masy pridáme 2 balíčky burizónov. Tvarujeme guľky alebo dáme zmes do potravinovej fólie a prevaľkáme na hrúbku asi 1 - 1,5cm a pokrájame na štvorčeky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ejanka, 17. decembra 2009 o 00:31
    Tento recept robím už roky, no dávam tri sáčky burizónov, nie je to také presladené. Hmotu potom formujem do tvaru salámy a keď vychladne, podľa potreby krájam na kolieska. Salámu tvarujem buď v alobale, alebo aj v mikroténe. A ruky zostanú úplne čisté.


  • zemo, 17. decembra 2009 o 14:13
    Vlastík58, nech ti hrá pod stromčekom tvoja výhra napríklad: Purpura na plotne! A iné neviem.
    Keby sme si nepísali - Nádherné Sviatky plné dobrých duší okolo Teba!


  • nyja, 17. decembra 2009 o 19:48
    vlasti58, gratulujem k výhre a želám krásne Vianoce :))
    Recept som si dala do svojej kuch.knihy, už som také guľky ochutnala, takže viem, že to je dobrota. Díky zaň :))


  • ludka1, 4. januára 2010 o 08:19
    Ahojte. Pridávam sa ku gratulantom no mám otázku. Robila som tento recept som robila asi tri krát no stále mám problém zmiešať salko s karamelom. Zostávajú mi tam kúsky nerozpusteného karamelu a nakoniec asi po dvoch dňoch mi koláče scukornatejú. Prosím o radu kde robím chybu?


  • ludka1, 4. januára 2010 o 08:20
    Pardón za chybu!


  • mirka1983, 5. decembra 2010 o 00:33
    robim tiez ale z tmaveho cukru je to troska zdravsie ale na vianoce ci ine sviatky to je jehno


  • ivka29, 11. decembra 2012 o 23:48
    toto som hladala, dakujem pekne :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist