Foto: stefanm
Dostal som sa k mäsu z diviaka a spomenul som si na spor vo filme Slavnosti sněženek kde sa dva poľovnícke združenia hádajú ako Zobraziť celý popisDostal som sa k mäsu z diviaka a spomenul som si na spor vo filme Slavnosti sněženek kde sa dva poľovnícke združenia hádajú ako pripraviť mäso.Či so šípkovou omáčkou alebo na "zelí".A tak som sa rozhodol pre svoju variantu a jednoducho som ho ugriloval a pripravil na ríbezľovej omáčke lebo tak to mám rád.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso naporcujeme,jemne naklepeme,osolíme a poprášime korením na divinu.
-
2
Zmiešaním oleja,piva,korenia,soli a čilli pripravíme nálev do ktorého...
-
3
...uložíme mäso a necháme postáť.
-
4
Namarinovane mäso ugrilujeme ...
-
5
...
-
6
...a pripravíme si omáčku z ríbezľovej zavaraniny ktorú prevaríme,ochutíme čilli papričkami,precedíme a zahustíme solamylom rozpusteným v troche studenej vody.
-
7
Podával som k tomu zemiakovú knedľu so škvarkami a ...
-
8
... grilovanú papriku.
Diskusia k receptu