Gaštanovo-višňový závin

ingridkaingridka - fotkaingridkaingridka, 6. januára 2014

Mňamka :D

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Cesto:
Plnka:
Na potretie:




Postup

  1. 1

    Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkáme, po celej dlžke rozotrieme gaštanové pyré.

  2. 2

    Na rozotreté gaštanové pyré poukladáme višne, nastrúhaný alebo rozmrvený perník, pokvapkáme rozpustenou čokoládou. Oškoricujeme :)

  3. 3

    Zavinie, potrieme vajcom a dovidenia po upečení

Diskusia k receptu

radulienka
Super, toto určite vyskúšam, gaštanky môžem v akejkoľvek podobe, je to za 5*, vďaka za recept...
medovnicek
gaštanové pyré mám veľmi rada, raz som ho použila aj do závinu, tam sa mi zdalo mdlé, možno som ho mala vylepšiť višňami, tak ako ty