Foto: nikola166
Jednoduchý nepečený dezert, ktorý zvládne aj začiatočník, no výslednou chuťou budete milo prekvapení :)
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Podlhovasté piškóty si namočíme vo vlažnom mlieku, v ktorom sme si rozpustili vanilkový cukor. Poukladáme tesne vedľa seba do misky.
-
2
Do zvyšku mlieka si prilejeme časť roztopenej čokolády.
-
3
Gaštanové pyré si nastrúhame na piškóty a polejeme čokoládou rozmiešanou v mlieku.
-
4
Smotanu si vyšľaháme dotuha a navrstvíme na gaštanové pyré. Polejeme zvyškom čokolády a dáme do chladu stuhnúť. Dá sa spraviť aj v dezertných pohároch-vtedy to vyzerá krajšie. Ale chuťovo je tak či tak bombastickééé :)
Diskusia k receptu