Gaštanové pyré
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie spolu dobre vymiešame – najlepšie ručným mixérom s metličkami. Potom dáme mierne stuhnúť do chladničky. Vyberieme a z masy urobíme guľôčky veľkosti tenisovej loptičky. Dáme znova stuhnúť.
- 2
Pred podávaním pretlačíme cez ručný lis na zemiaky alebo nastrúhame na hrubšom strúhadle.
- 3
Náš tip: Servírujeme so šľahačkou a čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu