Gaštanové pyré

Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Gaštanové pyré
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

300 g
150 g
60 g
0,2 dl




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie spolu dobre vymiešame – najlepšie ručným mixérom s metličkami. Potom dáme mierne stuhnúť do chladničky. Vyberieme a z masy urobíme guľôčky veľkosti tenisovej loptičky. Dáme znova stuhnúť.

  2. 2

    Pred podávaním pretlačíme cez ručný lis na zemiaky alebo nastrúhame na hrubšom strúhadle.

  3. 3

    Náš tip: Servírujeme so šľahačkou a čokoládou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia