Foto: pavas
5 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Kura osolíme, okoreníme a necháme odležať
- 2
Vo fritovacom hrnci fritujeme podľa hmotnosti kuraťa 15-20 minút, otočíme a dofritujeme rovnakú dobu
- 3
Podávame s ryžov alebo hranolkamy a zeleninovým šalátom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
My tu robievame vo velikom hrnci aj turkey (morku)- ta sa trdicne jedava na 2 velike sviatky Thanks Giving a Vianoce.
Raz sme dokonca robili tak, ze sme do morky vlozili kurcu- a tiez je to nie ni zvlastne, ludia tu experimentuju a je to vyborne...
treba vsak to robit vonku a predavaju sa na to aj specialne hrnce, ale my sme to robili na ohnisku a okolo hrnca boli poriadne silne chlapske ruky, lebo sama morka vazila 19kg...
Niekde mam aj fotky, ak najdem, napisem do zazitkov....