Feniklový šalát

zuzananoskova - fotkazuzananoskova, 12. októbra 2013

Ďalší recept Adamovej diety ;-) Fenikel milujem v kombinácii s pomarančom, ale aj táto nová chuť je pre mňa zaujímavá a chutná.

1
porcia
5-10 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Mandle namočíme cez noc do vody.

  2. 2

    Na druhý deň na strúhadle nahrubo nastrúhame fenikel. V mixéri dohladka zmixujeme mandle (bez šupky), vodu, med (použila som agáve), citrónovú šťavu a semienka feniklu. Zmiešame s feniklom a podávame.

  3. 3

    Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

farbuska
Zdá sa, že by sa to mohlo použiť ako dip. Vďaka za prezentáciu využitia feniklu.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha