Farebná letná torta

herarecepty - fotkaHeraRecepty, 17. júna 2014

Komerčný recept

60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
150 g
8 ks
250 g
230 ml
2 bal
1 bal
500 g




Postup

  1. 1

    Vymiešajte tuk maslová príchuť s cukrom a vanilkovým cukrom. Potom do zmesi postupne pridajte žĺtky. Z bielkov si vyšľahajte tuhý sneh. Do cesta s tukom a žĺtkami pridajte múku, prášok do pečiva a smotanu a dobre premiešajte. Potom pridajte bielkový sneh.

  2. 2

    Pripravte si plech – vymastite a vysypte ho strúhankou a vlejte naň cesto. Nakoniec navrch poklaďte jahody. Pečte asi hodinu. Po vychladnutí pocukrujte práškovým cukrom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Asi niečo ako bublanina, do torty to má trochu ďaleko.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia