Egrešový perník
Monika Kissová
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
cukrárka spoločnosti Sodexo Slovakia, 21. júla 2013
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
35 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
V miske zmiešame všetky suroviny spolu s povarenými egrešmi (alebo kompótom) aj so šťavou, ktorá sa pri varení vytvorila.
- 2
Zmes nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy lebo plechu.
- 3
Pečieme v predhriatej rúre na 175°C. Po upečení nakrájame a pocukrujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu