Dusená kapusta na prírodno

mylan1 - fotkamylan1, 21. marca 2010

Recept mám od mojej exmanželky, zrejme ho kedysi niekde vyčítala, alebo jej ho povedala nejaká jej kolegyňa, ona i ja ho používame už viac ako desať rokov.

3
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

0,5 kg
1 štipka
1 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    kapustu nakrájame na rezančeky, najlepšie nastrúhať na WS krájači.

  2. 2

    vložíme do hrnca, posolíme a podlejeme vodou.

  3. 3

    podusíme asi desať minút, medzitým premiešame zo dva krát, prípadne podlejeme ešte trochou vody.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
a nie je tvrdá? A k čomu ju používaš. Ja kapustu dusím dosť dlho.
My ju ešte zahusťujeme hladkou múkoua okyslíme, ale aj takáto môže byť fajn.
V poslednom čase sa mi nedarí udusiť na mäko kapustu,poradí mi niekdo?Počula som ,že jesenná kapusta je moc tvrdá.Je to pravda?