Jarabičie mäso

  • Kura à la perlička (fotorecept)

    Kura à la perlička (fotorecept)

    Tento recept je u nás dlho, len niektoré suroviny ťažko zoženiem, tak som ho prispôsobil novej dobe. Sused keď to jedol prvý krát tak po 1, 5 l vína zahlásil" Nie je sviečková ako sviečková.

  • Marocké mäsové guľôčky s couscous (fotorecept)

    Marocké mäsové guľôčky s couscous (fotorecept)

    Tento recept pochádza z BBC Good Food 2011 z júla 2011, vyskúšala som ho, recept som troška upravila, miesto mletého morčacieho mäsa som použila jahňacie, je to veľmi chutné, pikantné a voňavé jedlo, ktoré...

  • Jarabice dusené na hubách

    Jarabice dusené na hubách

    Jarabice očistíme, vypitveme, umyjeme a osušíme obrúskom.

  • Recept bez obrázku

    Jarabica na červenom víne

    Dobre vyčistené a umyté jarabice zvnútra i zvonku osolíme a vložíme do nich tenké plátky slaniny. Zvyšnú slaninu pokrájame, opražíme, pridáme masť, v ktorej speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a očistenú, umytú, na kolieska pokrájanú zeleninu....

  • Recept bez obrázku

    Polievka z jarabíc

    Očistené a umyté jarabice vložíme do osolenej vody, okoreníme a uvaríme do polomäkka. Jarabice vyberieme, vykostíme, mäso nakrájame na malé kúsky, kosti vložíme naspäť do polievky a varíme ďalších 45 – 50 minút.

Inšpirácie z nových receptov
TOPlist