DIA čokoládová zmrzlina

jakub481 - bez fotkyjakub481, 16. februára 2016
15
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

250 g mäkký
400 g
100 ml
25 g
30 g so zníženým obsahom cukru
100 g so sladidlami
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny (okrem horkej čokolády) dáme do jednej misy a tri minúty mixujeme mixérom na hladkú hmotu.

  2. 2

    Horkú čokoládu rozpustíme v parnom kúpeli a za neustáleho miešania prilejeme do pripravenej zmesi.

  3. 3

    Misu uložíme do mrazničky a každých 30 minút po nasledujúce 3 - 4 hodiny dôkladne premiešame.

  4. 4

    Ak je zmrzlina dostatočne tuhá, premiestnime ju do uzatvárateľnej nádoby a necháme cez noc mraziť.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: