Foto: sue291
Postup
-
1
Upecieme si korpusy, prekorojime, naplnime, prip. mozeme platy potriet dzemom ovocnym a poliat sirupovou stavou.
- 2
Po naplneni dame stuhnut na niekolko hodin. Po vybrati z chladnicky tortu preklopime opacne a vyvalkame si hmotu. Ja pouzivam na potahovane roll decor icing alebo biely decor icing. V letnych mesiacoch vsak tato hmota je velmi makka, lepkava, rosi sa, takze lepsie pouzit smartflex hmotu. Je roznej prichuti. vid strana peceniehrou.sk
- 3
Postavicky, kvety, listy modelujem niekolko dni dopredu z hmoty fondant od firmy wilton. Je velmi dobra na modeovanie, rychlo tvrdne, pozor treba ju balit ak sa nepouziva, rychlo schne. Na farbenie pouzivam gelove farby od wilton a prachovkami dofarbujem listy, prip. kvety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu