Cviklovo-rukolový šalát s cottage syrom

sandraviglasova - fotkasandraviglasova, 8. januára 2014

Jednoduchý, rýchly, lacný a hlavne zdravý, určený na detoxikáciu organizmu. Stačí len pár surovín a obed je na svete. Zasýti a pomôže aj pri Zobraziť celý popisJednoduchý, rýchly, lacný a hlavne zdravý, určený na detoxikáciu organizmu. Stačí len pár surovín a obed je na svete. Zasýti a pomôže aj pri chudnutí. Zbavte sa predsudkov z cvikly a z "tráv" na tanieri, a vychutnajte si tento svieži šalát.

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
200 g
3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Surovú cviklu narajbeme na hrubšie, pokoreníme čerstvým korením z mlynčeka a pridáme pretlačený cesnak. Dáme do stredu taniera.

  2. 2

    Pol kelímka cottage syru (jedna porcia) dáme lyžičkou na postrúhanú cviklu.

  3. 3

    Posypeme premytou rukolou a podávame. Nazdravie!

    Cviklovo-rukolový šalát s cottage syrom - obrázok 3

Diskusia k receptu

kukulienka71
Nebol tento šalátik náhodou od Ihnačáka?Práve dnes sme dostali leták z Lidla a tam bol takýto veľmi podobný,ešte som rozmýšľala,že môže byť fajn...vyzerá dobre!
sandraviglasova
Áno, v letáku je podobný, aj baby mi písali, keď som to dávala na fejsbúk :) jeho cvikla bola ale uvarená a ešte tam dával aj nejaké iné ingrediencie, no ja verím že surová zelenina je zdravšia a v jednoduchosti je sila ;) surová cvikla krásne chrumká a jej sladkosť prekryje chuť korenistej rukoly. Je to výborné, odporúčam vyskúšať ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia