Foto: anajs
Tento koláč je výborný a rýchle mizne z plechu. Na vrch sa má dať ešte šľahačka ale aj bez nej chutí skvelo
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu. V samostatnej nádobe vyšľaháme maslo a cukor. Potom po jednom prišľaháme vajíčka a múku. Vymiešame poriadne do hladka a na záver primiešame rozpustenú čokoládu. Cesto vylejeme na menší plech približne 33x23 cm, ktorý sme vyložili papierom na pečenie.
- 2
Zmiešame tvaroh a cukor. Potom pridávame postupne vajcia a miešame do hladka. Vylejeme na tmavé cesto a poukladáme ovocie. Pečieme
- 3
Po upečení necháme úplne vychladnúť a dáme do chladničky na minimálne 2 hodiny, pokojne aj na celú noc.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu