Čokoládovo-mandľové kôpky
Natacha Pacal
Natacha Pacal patisserie, Bratislava, 28. decembra 2021
Natacha Pacal patisserie, Bratislava, 28. decembra 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Jeden z obľúbených receptov mojich detí. Je jednoduchý, chutný a efektný.
20
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mandľové lupienky nasypeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme pri 150 °C dozlatista. Budú mať výraznejšiu chuť.
- 2
Roztopenú čokoládu s mandľovými lupienkami miešame v pomere 1 diel lupienkov k 1,5 dielu čokolády. Napríklad na 100 g mandlí dáme 150 g roztopenej čokolády. Urobíme kôpky, ktoré necháme na papieri na pečenie stuhnúť.
- 3
Čokolády možno zmiešať alebo urobíme mandľové kôpky z troch čokolád.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu