Čokoládové sušienky

mia2404 - fotkamia2404, 9. marca 2014
Čokoládové sušienky
Foto: mia2404

Recept som našla na stránke Arany Tepsi , naozaj najčokoládovejšie sušienky čo som doteraz robila - určené pre čokoholikov :-)

Suroviny

200 g
250 g
1 čl
150 g
1 ks
2 PL
100 g




Postup

  1. 1

    Najprv vymiešame maslo ,vajíčko a cukor - pridáme múku, kypriaci prášok a kakao , nakoniec pridáme na menšie kúsky nalámanú čokoládu

  2. 2

    Z cesta urobíme asi 32 malých guličiek a dáme na plech s paierom a troška ich potlačíme

    Čokoládové sušienky - obrázok 2
  3. 3

    Pečieme na 190 st podľa potreby , ja som ich piekla 12 min

    Čokoládové sušienky - obrázok 3

Diskusia k receptu

zlota1
toto láka už z obrázka,dakujem za recept,určite vyskúšam)))
tiginko
všetko fajn, ale naozaj tá pani použila na takúto dobrotu Heru?
martamm
Mia, ja by som ich vyskusala bez hery, myslim, ze postaci tuk, ktory je v cokolade, ale inac super, cokolada s vysokym obsahom kakaa je moja oblubena :)
mia2404
@tiginko : no fakt som použila heru :-), ale pouvažujem nabudúce čo tu napísala @martamm bez tuku ,,,,,, ale neviem či sa mi tá hmota spojí aj bez toho tuku
tiginko
nemyslela som teba @mia2404 , ale pani Arany Tepsi, kedže si robila recept ako hovoríš podľa nej... ona by určite Heru nedala, že? ;-)
marika21
No , čo už radami a vymieňaním ingrediencií v tomto prípade/Hera, margarín, maslo/ len vyskúšame ,čo je lepšie. O tom to je. Kto čo má momentálne po ruke, v chladničke, v komore. Keby sme neskúšali, / ste neskúšali/ všetko by bolo na jedno kopyto./obrazne povedané/ ja sa teším radám, zmenami receptov.,ingrediencií, tak vznikajú lepšie , chutnejšie recepty.
elalea
...teda,aby som bol presnejsi,tak "Zlata tacka(podnos)" je blog Anderi Veress.ty v uvode receptu spominas blog,teda @ tricia to spravne prelozila...nerypem,to len tak upresnujem....;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia