Čokoládové mascarpone s kávovým likérom a malinami

Ján Dics
Šéfkuchár reštaurácie TOWERS v Bratislave, 12. novembra 2009
Čokoládové mascarpone s kávovým likérom a malinami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

500 g
100 g
25 g
0,5 cl
400 g
25 g




Postup

  1. 1

    Mascarpone vymiešame spolu s cukrom a kakaom a dáme vychladiť.

  2. 2

    Do prázdneho pohára nalejeme likér, naplníme vychladenou zmesou a navrch poukladáme čerstvé maliny. Dozdobíme mätou.

  3. 3

    Náš tip: Novú verziu dezertu získame, keď vyskúšame rôzne likéry a maliny vymeníme napríklad za čučoriedky.

Diskusia k receptu

cica2
pre návštevu ako stvorené, krásne foto :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia