Moja mama mi odovzdala veľa svojich receptov, ale tento je výnimočný a pre mňa najcennejší ( ešte cennejší, ako segedín! :-D ). Keďže Zobraziť celý popisMoja mama mi odovzdala veľa svojich receptov, ale tento je výnimočný a pre mňa najcennejší ( ešte cennejší, ako segedín! :-D ). Keďže som absolútny závislák na sladkom a čokoládové čudo je hotové doslova za pár minút, je u nás na stole aj niekoľkokrát do týždňa.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetko to vylejeme/vysypeme do hrnca a varíme až do požadovaného zhustnutia, približne 3 minúty. Nalejeme do šálok a vychutnávame najlepšie ešte teplé. Je možné ozdobiť šľahačkou, ale aj bez nej je to skutočná droga! Raz som čudo urobila hustejšie a natrela ho na tortovú oplátku a aj to bolo vynikajúce, ale zo šálky a za horúca je to stále najlepšie. Dobrú chuť!
bez orechov pre bezzubých...
ja by som tam hodila ešte kocku horkej-alebo várovej-čokolády..
a potom namieriť k spovedeľnici..kajať sa..nie na váhu..nemám odvahu...:-)))
tajomstvo dobrých nervov autorky odhalené...:-)))