Prečítala som si niekoľko receptov na brownies, a na základe nich som si upravila prísady, aby to vyhovovalo mojej chuti a veľkosti formy :) Zobraziť celý popisPrečítala som si niekoľko receptov na brownies, a na základe nich som si upravila prísady, aby to vyhovovalo mojej chuti a veľkosti formy :) Nabudúce keď budem piecť, pridám aj fotku :)
na 175 °C
Postup
-
1
Maslo a čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme chvíľu vychladnúť.
- 2
V miske si vymiešame do penista celé vajcia s cukrom.
- 3
Zvlášť si vymiešame múku (môžte použiť pšeničnú hladkú alebo špaldovú hladkú - ja som použila druhú možnosť) s práškom do pečiva a kakaom. K múke pridáme roztopenú čokoládu s maslom a vajcia s cukrom - poriadne zmiešame dokopy.
- 4
Pečieme vo vymastenej forme (ja som použila tortovú s priemerom 23 cm) približne 25 minút na 175 stupňoch. Je potrebné sledovať, nemá sa úplne prepiecť a vysušiť, keď pichneme špáradlom, ešte má byť trochu mokré. Táto varianta je podľa mňa veľmi chutná, nie je natoľko presladená ako niektoré recepty, ktoré som si už prečítala a aj múky je tam podľa mňa primerane.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu