Citrus Tea on Apricot Marmelade

Mistral
, 17. júna 2010
Citrus Tea on Apricot Marmelade
Foto: Mistral

Suroviny

2 väčšie lyžičky
1 čl
12 cl




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dôkladne premiešame v šejkri s kockami ľadu.

  2. 2

    Nápoj prelejeme cez barové a čajové sitko do nízkeho pohára.

  3. 3

    Na dekoráciu môžeme použiť kôru pomaranča.

Diskusia k receptu

jabath
wau, chválim !! čaj MISTRAL je vynikajúci a v takejto kombinácii určite nema chybu.... ukladam a vyskušam. Thanx
alaba
Urcite vyskusam... zasoby marhuloveho dzemu budu mat aspon netradicne vyuzitie ;-)
sovka62
Vyskúšam najprv ten čaj Mistral. Taký som ešte nepila, to bude najskôr preto, že mám rada len čaj Earl Grey a pijem ho s mliekom.
celka
Marhulový džem nemám, ale mám broskvový. To asi nebude vadit.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia