Čína s hlivou

babkamt - fotkababkamt, 25. mája 2011

Už sa mi ani moc nechce písať recepty,ale nedá mi to ešte tento posledný dnes.

Suroviny

200 g
200 g
2 PL
1 čl
1 PL
1 čl
1 čl
3 PL




Postup

  1. 1

    Mäso aj s hlivou nakrájam na rezance. Všetky prísady okrem oleja zmiešam v miske spolu s mäsom a hlivou,nechám odležať na chladnom mieste. Pražim na rozpálenom oleji 8 - 10 min. Podávam s hranolkani,zemiakmi,ryžou,ako kto má rád.

Diskusia k receptu

3sandra3
fajn recept... kde sú hríby, huby to je pre mňa brutal jedlé ... takže si ukladám
olinka12
No aj u nás hliva práve začína rodiť. Veľmi rada ju využívam v kuchyni.Manžel má veľmi rád držky ale namiesto nich dávam hlivu je to veľmi chutné. Ukladám aj tento receptík do mojej KK.
remcula
Hlíva je super a naložené specialitky dělám moc ráda. Určitě zkusím. KK.
babkamt
hlivu kupujem,už dlho zbieram recepty,kde sa pridáva aj hliva,takže ich mám neúrekom.Skúšali sme ju doma pestovať,no nedarilo sa nám,takže kupujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia