Foto: mitzy
Pikantný variant kakaového pudingu ,)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zmiešame vlažnú vodu (500 ml) s piatimi PL sušeného sójového mlieka. 400 ml dáme variť do kastrólika a zvyšných 100 ml zmiešame s kakaovým pudingom v prášku. Prisypeme kokosovú múčku a podrvenú čili papričku.
- 2
Keď mlieko začne vrieť, stiahneme teplotu na minimum a za stáleho miešania pomaly prilievame pudingovú zmes. Platničku vypneme a miešame cca 2 minútky do zhustnutia.
- 3
Puding vylejeme do misiek, v ktorých už máme naukladané piškóty a nalámanú tmavú čokoládu na malé kúsky.
- 4
Puding ozdobíme na vrchu piškótami, tmavou čokoládou a posypeme kokosovou múčkou. Necháme vychladnúť a podávame. P.s.: Môj puding je ozdobený čili papričkami iba kvôli fotke. Nepapať! ;)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu