Foto: palokuchki
Tieto pecene chlebove kocky su dobre na vyuzitie stareho chleba.
porcia
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Stary chlieb som si nakrajala na krajicky hrube asi 2cm.
-
2
Korku som odkrojila a chlieb som nakrajala na kocky priblizne 2/2cm.
-
3
Pokrajany chlieb som poliala bylinkovym olejom. Recept na tento olej som tiez pridala. Chlieb som premiesala, pridala som nastruhany syr a znova som to premiesala. Najlepsi je parmezan, ale moze sa pouzit hocijaky tvrdy syr.
-
4
Chlebove kocky som poukladala na plech
-
5
a zapiekla som ich vo vyhriatej rure 180C 10 minut. Cas zapekania moze byt trochu iny. Zalezi od rury. Treba to zapekat na vyssej teplote a nie dlho, aby sa nam to moc nevysusilo. Kocky maju byt zvonku chrumkave a zvnutra makke.
Diskusia k receptu