Cestoviny so žltou paprikou

adkaaa - fotkaadkaaa, 6. februára 2013
Cestoviny so žltou paprikou
Foto: adkaaa

Ani neviem ako tento recept vznikol ale viem že je chutný a ultrarýchly:) Je to žlta paprika so szrom a sojovkou ale vyzera to ako Zobraziť celý popisAni neviem ako tento recept vznikol ale viem že je chutný a ultrarýchly:) Je to žlta paprika so szrom a sojovkou ale vyzera to ako madarinky so slahackou a cokoladou ja viem :D no cestoviny som zabudla odfotiť lebo sa rýchlo zjedli :)

Suroviny

 alebo červená




Postup

  1. 1

    Tento recept je ultra rýchly tak podme na to :) Papriku si dáme na oleji upiecť do rúry. Ked je upečená jednoducho ju rozmixujeme spolu s taveným syrom a sojovou omáčkou. Cestoviny z miesame s omáčkou a cestoviny su na svete :)

Diskusia k receptu

1zdenko
Pozeram, pozeram, ale ta fotka mi k tomu receptu nejako nesedi... Alebo sa mylim?
tatranka
Myslím,že to je omyl.Mám pocit,že je to sladký recept a nie paprika.Ná tú by asi šľahačka s čokoládou asi nešla!Niekde sa stala chyba.No to nič.Veď sa to vysvetlí.
tatranka
No teda,keď som lepšie prezrela fotku,pochopila som,že predsa to je žltá paprika,so sojovou omáčkou a nie čokoládovým topingom,a tavený syr,namiesto šľahačky.@Adkaaa ospravedlňujem sa.Moja chyba!Len tam nikde nevidím cestoviny.Možno ma aj to zmietlo.
adkaaa
ano presne tak je to žlta paprika so szrom a sojovkou ale vyzera to ako madarinky so slahackou a cokoladou ja viem :D no cestoviny som zabudla odfotiť lebo sa rýchlo zjedli :)
radox1
mandarinkovy pohar so slahackou a cokoladovym topinkom.
evanaaa
A ja zasa, že ananás so šľahačkou a čokoládou-:))