Tento cestovinový šalát som "okukala" počas dovolenky v Španielsku :-)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny. Pridáme kúsky ananásu, tuniakovú konzervu, hrozienka, nadrobno nakrájané vlašské orechy a na kúsky nakrájaný slaný syr.
- 2
Podľa chuti prisolíme a zalejeme olivovým olejom (viac ak použijete tuniaka vo vlastnej šťave a menej, ak v oleji, napovie vám lesklosť cestovín, ktoré hodne oleja aj vypijú). Premiešame a necháme odstáť.
- 3
Pred podávaním zľahka premiešame a pokvapkáme olivovým olejom. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu