Cestovinový šalát

sasvareska - bez fotkysasvareska, 5. októbra 2009

Tento cestovinový šalát som "okukala" počas dovolenky v Španielsku :-)

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Uvaríme cestoviny. Pridáme kúsky ananásu, tuniakovú konzervu, hrozienka, nadrobno nakrájané vlašské orechy a na kúsky nakrájaný slaný syr.

  2. 2

    Podľa chuti prisolíme a zalejeme olivovým olejom (viac ak použijete tuniaka vo vlastnej šťave a menej, ak v oleji, napovie vám lesklosť cestovín, ktoré hodne oleja aj vypijú). Premiešame a necháme odstáť.

  3. 3

    Pred podávaním zľahka premiešame a pokvapkáme olivovým olejom. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia