Cestovinový šalát s artičokami a grilovanou zeleninou
Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 21. januára 2010
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 21. januára 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Hotové cestoviny necháme vychladnúť a omastíme olejom. Pridáme všetku zeleninu nakrájanú na menšie kúsky.
- 2
Dochutíme soľou, čiernym korením a nasekaným petržlenom. Cestovinový šalát dáme na dochutený listový šalát a posypeme plátkami parmezánu.
- 3
Náš tip: Parmezán strúhame zľahka na jemnom strúhadle len chvíľu pred použitím. Ak ho zbytočne nastrúhame viac, oschne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu