Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
15 minút príprava
Suroviny
3 - 4 strúčiky
250 - 300 g
1
Postup
1
Postrúhaný syr, pretlačený cesnat a tatarku zmiešane, nemusíme ani dochucovat soľou. Cesnaku môžeme sať aj viac, podľa vlastnej chuti.
Natierka je vhodna na očká s klobáskou ;)
Ja robím trochu iný variant: do kyslej smotany sa nastrúha údený tvrdý syr a pridá sa pretlačený cesnak. Je to asi trochu ľahšie na žalúdok ako s tatarkou, ale proti gustu.......
Ja robím tiež iný variant -200g tvrdý syr,2 strúčiky cesnaku,2-3 lyžice ochutenej majolky,zamiešam a pridám trošku mlieka aby nátierka nebola moc hustá.Podávam na plátku veky,ozdobím 3 plátkami čerstvej uhorky.
Aj ja robím s majolkou, recept som nepridala, lebo už bol zverejnený. Je vynikajúca a myslím, že každá, ktorú ste tu spomenuli. Proste cesnak a syr a niečo, čo to drží pokope - neodolateľné.
Diskusia k receptu