Foto: ajka1812
Pred týždňom som sa vrátila z návštevy maminky na Slovensku. Zásobila ma cesnakom , ktorý má z vlastnej záhrady a skladuje ho po celú Zobraziť celý popisPred týždňom som sa vrátila z návštevy maminky na Slovensku. Zásobila ma cesnakom , ktorý má z vlastnej záhrady a skladuje ho po celú zimu. Tak som si vytvorila zdravý všeliek vhodný do polievok, omáčok , na rôzne druhy mias atď.
príprava
Postup
-
1
Ošúpeme a očistíme cesnak.
-
2
Zmes rozmixujeme v mixéri na pastu a primiešame olej a soľ. Miešame až nám vznikne takáto zmes.
-
3
Nakoniec zmes naplníme do pohárov. Mne vyšli 2 fľaštičky. Viečko silno uzavrieme a uskladňujeme v chladničke alebo v špajzke na chladnou mieste.
Presne tak, z domáceho cesnaku mi nikdy nezozelenala pasta a robím ju roky.