Tento recept mám rada, pretože sa v našej rodine dedí už niekoľko generácií. Pripravuje sa rýchlo, zrenie síce trvá hodnú chvíľu, ale výsledok je Zobraziť celý popisTento recept mám rada, pretože sa v našej rodine dedí už niekoľko generácií. Pripravuje sa rýchlo, zrenie síce trvá hodnú chvíľu, ale výsledok je na nezaplatenie.
porcií
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si 5 litrovú fľašu s uzáverom.Umyjeme višne, pripravíme rum a cukor. Na dno fľaše dáme vrstvu višní, ktorú posypeme vrstvou cukru.Takto vrstvíme až kým sa nám neminú všetky suroviny. Na záver zalejeme rumom.
- 2
Necháme postáť na chladnom 3 mesiace tmavom mieste. Po ôsmych týždňoch scedíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Alebo teda, má stáť celkovo 3 mesiace ale po 8 týždňoch ho mám precediť?