Bravčove medailónky

orub - fotkaorub, 19. apríla 2010
Bravčove medailónky
Foto: orub

NO ludkovia tak toto je niečo čo nekuchary nepochopia ak si prečitaju :)))) ide o velmi rychly recept a je neskutočne rychly fakt rychlovka Zobraziť celý popisNO ludkovia tak toto je niečo čo nekuchary nepochopia ak si prečitaju :)))) ide o velmi rychly recept a je neskutočne rychly fakt rychlovka :D A kedy ho pripravujem no vtedy ked si kupim mäsko v obchode a mam na to chut fakt easy cesta ako si spraviť za krtky čas niečo špičkove a aj navšteva sa olyže :)))) tak podme na to !!!

2-3
porcie
5 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

350-400 g




Postup

  1. 1

    Mäsko nakrajame na asi 1cm hrube platky osolime a pokorenime a dame na rozpalenu panvicu.

  2. 2

    Z prudka opekame asi 1a pol až 2 min zjednej strany.je nutne mesko kontrolovat či plamen nieje velmi silny ak sa vam zda že mäso prihara treba ho otočit na druhu stranu,ak sa otoči troska skor nevadi otočime ho spät a dopečieme. Za žiadnych okolnosti mäsko neprepiuchujeme aby sme neuvolnili štavu ktora je v mäse.

  3. 3

    Po opečeni uložime na tanier a polejeme vypekom ozdobyme paradajkami alebo čo sanajde v chladničke :))) fantazii sa medze nekladu.Ako priloha opečeny toustovy chlieb alebo zemiakove pyre. A čo nazaver nechajte si chutnať :)))

Diskusia k receptu

marlen
panenky sú panenky, a takto opečené sú skvelé, aj ak sa robia na bravčovej alebo husacej masti.
pavas
Vinikajúce jedlo. A skús ešte pred opečením panenku zľahka potrieť plnotučnou horčicou
ljubus
Cutí to výborne a hlavne je to rýchlo pripravené.
honestka
Ked sme sem prisli, toto maso zrejme malo tu poznali, lebo bolo take lacne, ze sme z neho robili aj rezne...
teraz jeho cena vysla nehorazne vysoko, ale co z toho, ked sme sa rozmaznali... makucke ako maloco...mnam- vizualne som to uz vsetko z tanierika zjedla sama!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia