Bôčikový slimáčik

joel - bez fotkyjoel, 3. júna 2012

Tento recept som dostal od mojej priateľky a pre jeho jednoduchosť som ho hneď vyskúšal a stalo to zato, možno ho poznate ale zatiaľ som ho tuna nečítal.

20
porcií
15 minút
príprava
90 minút
na 150 °C

Videopostup

nemám

Suroviny

1 kg
 podľa potreby
 podľa chuti
0,6 llitra

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bôčik umyjeme a odstranime kožu, potom nakrájame 1 až 1,5 cm pásiky po celej dlžke. Tieto pásiky natrieme jogurtom v ktorom sme rozmiešali nastrúhaný chren, najlepšie čerstvý ale účel splni aj konzervovaný, ešte predtým mäso nasolime. Nemusime sa báť tohto jogurtu, netreba šanovať. Pásiky zrolujeme a ja som prepichol šparatkom ale to nemusi a takto dame na suchý plech. Keď mame zvyšný jogurt natrieme ešte povrchu.

  2. 2

    Takto pripravený plech vložime do truby a pečieme asi 1,5 hodiny na 150 stupňoch ale to už každy pozná svoju trubu, radšej pomalšie aby sa nepripiekol jogurt

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
používateľ nemá avatar
dss
Tento recept mam odskusany je ozaj dobry.Ja som bocik pred tym lahko naklepal aby sa dal dobre stocit.Vrele odporucam.

Pridaj komentár k receptu: