Tento recept pochádza od kuchárok, ktoré piekli u nás na svadbu mojej sestry. Je výborný nielen chuťovo, ale aj dobre vyzerá medzi zákuskami. Priam Zobraziť celý popisTento recept pochádza od kuchárok, ktoré piekli u nás na svadbu mojej sestry. Je výborný nielen chuťovo, ale aj dobre vyzerá medzi zákuskami. Priam láka k zahryznutiu. Jednoducho mňam.
príprava
na 230 °C
Postup
-
1
Upečieme si piškótový korpus s mletými orechami. Keď vychladne potrieme ho lekvárom. Medzitým sme si pripravili bielu hmotu zo surovín, ktoré spolu zmiesime a natenko vyvaľkáme. Prilepíme pomocou váľka na lekvár. Hotový koláčik pokrájame na menšie kocky a tie namočíme špičkou do polovice do čokolády. Necháme stuhnúť.
Diskusia k receptu