Bábovka štyroch chutí

renka73 - fotkarenka73, 9. októbra 2012
Bábovka štyroch chutí
Foto: renka73
50 minút
na 160 °C

Suroviny

250 g
200 g
1
4
125 g
125 g
1
50 g
1 KL
25 g
1 KL
1 PL
50 g
1
1 PL
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia ,cukre vyšľaháme,pridáme rozpustené maslo,soľ,PDP,múku,solamyl a poriadne vymiešame. Cesto rozdelíme na 4 časti.

  2. 2

    Do jednej časti vmiešame mandle a aromu. druhú časť zmiešame s čokoládou,kakaom,2 PL cukru a 1 PL mlieka. Do tretej časti pridáme lieskové oriešky,škoricový cukor a rum. Do štvrtej primiešame pomarančovú kôru.

    Bábovka štyroch chutí - obrázok 2
  3. 3

    Formu vymažeme,vysypaeme a postupne vlievame všetky 4 cestá. Pečieme v predhriatej rúre.

Diskusia k receptu

13 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: