Afrodiziakum po Sabinovsky

ancicka - fotkaancicka, 21. júna 2011

Tento recept som našla na letačiku milkagro. Možno, že niekomu sa bude pozdávať, urobí si ho a aj mu zachutí.

10 minút
príprava

Suroviny

podľa chuti 1 ks
podľa chutí
od oka za hrsť posekane
1 ks




Postup

  1. 1

    Zeler nastrúhame na tenké rezančeky.

  2. 2

    Pridáme jablko nakrájané na kocky a na drobnučko nakrájané orechy.

  3. 3

    Na záver pridáme jogurtovú tatarku sabi. A zamiešame. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

marcy
sabinovská mliekáreň vyrába smotany,jogurty,maslo,acidko vynikajúcej kvality...na západ od Popradu asi nemajú spoluprácu :-((
ancicka
Ako @marcy ,vraví sabinovské produkty sú výborné,podľa mňa najlepšie na našom trhu.S tým že dalej od Popradu nemajú predajne ,to nieje tak,lebo ked pozeram leták,tak sú aj na zapadnom slovnsku.Možno že nie v takom množstve,ako na východe.napr.Nováky,Partizánske,Ružomberok.Važec,Trenčin,Pezinok,Dunajska Streda,atd.
ancicka
@marienka44 ,Je to kelinok asi 110 g,výbornej chutí aj kvalitný.Ja väčšinou používam už len takýto.Je zdravší,ako majonézova tatarka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia