Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete skvelé recepty, tipy, nápady a triky.
Už vo štvrtok 31. októbra k vám príde ďalší nový magazín Varecha.
Nájdete v ňom recepty na tekvicové maškrty. Nebudú chýbať ani nápady na halloweenske pohostenie, ako je ako je strašidelná pizza, ježibabine prsty,
duchárske mafiny či ,,pavučinová" polievka. Vo Vareche nájdete aj sezónu ružičkového kelu a užitočné tipy a triky a recepty od našich čitateliek a čitateľov z Varecha.sk.
Tekvicové kulinárium pripravil Tomáš Klus,
šéfkuchár reštaurácie Brasserie La Marina v Bratislave.
Nezabudnite ani na sms súťaž o skvelé ceny!
Naučte sa pripraviť:
- Kurča s plnkou z tekvice, orechov a zo zeleru- Bôčik plnený tekvicovo-slaninkovou zmesou
- Gnocchi v tekvicovej omáčke s cviklou a parmezánom
- Whoopie koláčik z tekvice s vanilkovou plnkou
- Tekvicovo-ananásový cheesecake
- Quiche s tekvicou, kozím syrom a so sušenými paradajkami
- Tekvicovú placku s mozzarellou a rukolovým šalátom
- Hovädzí plátok v tekvicovej omáčke s farebnou knedľou
- Tekvicovú nátierku s fetou
a ďalšie dobroty
Recepty v novej Vareche
vo štvrtok 31. októbra v denníku Pravda
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku