Neváhajte a vyskúšajte výborné jedlá z mletého mäsa, húb a zeleniny, ktoré pripravil aj Ladislav Dibala, šéfkuchár Original
Restaurant & Wine bar v Sielnici. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o
ceny za 400 eur.
Fašírky v Pravde
piatok 13. 9. 2013
V tejto Vareche napríklad nájdete:
- Patizónové fašírky s omáčkou tzatziki
- Hydinové „klopsy“ v chrenovej omáčke
- Cícerové „falafelky“ s pikantným jogurtom a plackou
- Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke
- Domácu sekanú na spôsob „sviečkovej“
- Placky z údeného mäsa a zemiakov
- Mäsový „bochník“ s vajíčkami
- Sekaninu z lesných húb
- Karfiolové karbonátky s horčicovým dresingom
- Tvarohové guľky z bazy
a ďalšie dobroty....
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk
Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 26,00 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku