Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 25 skvelých receptov, rád a tipov a tiež zaujímavé čítanie. Magazín Varecha k vám prichádza v piatok 12. 8. V hlavnej téme prináša tentokrát recepty na ľahké letné jedlá, ktoré sú potešením na tanieri.
V tipoch na víkend nájdete recepty, ktoré sú dôkazom, že aj v lete myslíme na zimu. Rubrika Sezóna je venovaná pichľavej pochúťke - ostružinám.
Nechýbajú praktické rady, tipy a nápady do kuchyne ani tradičný fejtón Fedora Malíka.
Vo Vareche nájdete aj inšpirácie z nového mesačníka Varecha a recepty od našich čitateliek a čitateľov z webu Varecha.sk. V TV Varecha pripravil kuchár a módny návrhár Pavel Berky karfiol s hráškovým krémom a blanšírovanou špargľou, prinášame vám nielen recept, ale aj rozhovor s ním.
Jedlá, ktoré sú potešením na tanieri pripravil Patrik Majerník, šéfkuchár hotela Zelená Lagúna, Domaša-Dobrá.
Naučte sa pripraviť:
- Brokolicový krém s pecorinom
- Grilovaného lososa so zeleninovou salsou a s grilovanou cuketou
- Rolku z králika na uhorkových fettuccine
- Údeného pstruha v sezame s avokádovou pastou a konfitovanými cherry paradajkami
- Jahodové trifle s granolou
Prílohu Varecha nájdete v piatok 12. augusta v denníku Pravda.
Zmeškali ste túto Varechu?
Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.skPredplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!Predplatné Pravdy
* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné
Diskusia k článku