Príloha Varecha 14/2023:
Pohostenie pre šibačov

Redakcia Varecha.sk, 5. apríla 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na nápadité pohostenie pre šibačov, vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 6. apríla.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť pohostenie pre šibačov, ktoré je nápadité a chutné. Nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na šalát s vajcom a so syrom, slané rezy či plnený syr, ale aj ďalšie tipy na prípravu veľkonočného pohostenia. Dozviete sa aj to, čo sa je na Veľkú noc za hranicami.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na pohostenie pre šibačov na vás čakajú v prílohe Varecha:


- Šalát s vajcom a so syrom
- Slané rezy
- Plnený syr
- Veľkonočný šunkový tunel
- Majonézová pochúťka
- Prekladané zemiakové pagáče
- Srnčí chrbát s olivami a so šunkou
- Veľkonočná mäsová paštéta

Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 6. apríla v denníku Pravda.

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist