Navarte lacno a chutne:
Neodolateľné kuracie krídelká

Redakcia Varecha.sk, 20. októbra 2022     3 minúty čítania

Varecha plná odskúšaných návodov a tipov na kuracie krídelká na rôzne spôsoby vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 21. októbra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé kuracie krídelká. Nájdete v nej najlepšie recepty z tejto suroviny, napríklad na vyprážané, medové, grilované, indické krídelká, ale aj zaujímavosti z ich histórie, tipy ako ich pripraviť super-chrumkavé, či s čím ich podávať, aby ich chuť správne vynikla.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na prípravu kuracích krídel z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



V piatkovej prílohe Varecha na vás čakajú tieto recepty:

- Grilované kuracie krídelká
- Vyprážané kuracie krídelká
- Medové krídelká s barbecue omáčkou
- Kuracie krídelká ako z KFC
- Kuracie krídelká na indický spôsob
- Citrónovo-šafranové pečené krídelká
- Buffalo krídelká
- Kuracie krídelka na kokakole

Prílohu Varecha nájdete v piatok 21. októbra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist