Hlávky plné zdravia:
Vitamínová bomba na tanieri

Redakcia Varecha.sk, 29. septembra 2022     3 minúty čítania

Varecha plná odskúšaných receptov a tipov na pochúťky z hlávkovej kapusty vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 30. septembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako v kuchyni využijete jednu z našich najcennejších potravín, hlávkovú kapustu. Nájdete v nej najlepšie recepty, ako pripraviť napríklad polievku, langoše, ale aj ako túto zeleninu uchovať na zimu vo forme čalamády. Prečítate si, prečo je prospešná červená, biela a kyslá kapusta a v čom sa líšia, ktoré suroviny sa najlepšie hodia spolu s kapustou do šalátov, ako ju variť a blanšírovať, ale aj ako sa pri tom vyhnúť nepríjemnému zápachu.

Okrem nápadov a rád prináša Varecha aj najlepšie overené recepty na prípravu kapustových pokrmov z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj inšpirácia z mesačníka Varecha.



Tieto recepty na vás čakajú v piatkovej prílohe Varecha:

- Polievka z červenej kapusty
- Domáce kapustové cestoviny
- Kapustové langoše
- Valašská kapusta
- Šalát z červenej kapusty
- Kysnutý kapustový beľuš
- Veľmi dobrá čalamáda
- Kapustné závitky s hovädzím mäsom

Prílohu Varecha nájdete v piatok 30. septembra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist