Žlté smoothie

kukulienka71 - fotkakukulienka71, 23. júna 2014

Dozrievajú marhule...

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1,5 ks zrelé
1 ks väčšia
0,5 ks zrelé
1 dcl




Postup

  1. 1

    Dnešné smoothie som zložila z troch druhov ovocia tak, ako si myslím, že sa chuťovo k sebe hodia. Sladkastú chuť banánov a manga som doplnila o mak kyslejšou marhuľou, pridala som vodu, aby konzistencia bola vhodná k pitiu a všetko som zmixovala. Farba ma nesklamala a chuť tobôž:-) Na zdravie aj vám!

Diskusia k receptu

kukulienka71
ani vodu by som nedávala, ale to ovocie nemá dostatok vlastnej šťavy, tak kvôli tomu, aby to bolo tekuté :-P dá sa dať dobre vychladená voda. Je to chuťovo asi najlepšie smoothie, aké som kedy robila. Ďakujem ti:-)
safran
nádherná farba, krásna fotka, viem si predstaviť zamatovú konzistenciu a lahodnú chuť :-) z BA dúfam ***** dorazia skôr
svedka
Krasne :) Neuveris,ale toto podobne si objednavam raz do tyzdna v indickej svedskej restauracii,ale zmiesane s jogurtom :D Vidis,aka si svetoznala?
kukulienka71
Ďakujem vám, dievčence, za potešujúce príspevky, ja som to mala miesto raňajok:-) s tým jogurtom to je ešte lahodnejšie a výživnejšie ;-) Indi sú znalci, to sa vie!
svedka
Co oni,ty si nas znalec a hlavne Smoothie znalec :))
pipinulka
To je taka istá blbosť, že to nefakčí, ako aj niektoré tvoje komentáre
svedka
Si over,ved som pisala do redakcie,ze mi opa neprisla sprava.Od Kukulienky cakam uz par tyzdnov a stale sa neobjavila ziadna sprava :)
pusta
vynikajúca chuťová i farebná kombinácia, mango zbožňujem.
5*
cesminaz
@kukulienka ..marhule milujem,su moje najoblubenejsie ovocie ;-P ..hned by som si dala,keby si ma ponukla :-)) vyzera to krasne sviezo..a k tomu je aj presne "zlta" moja najoblubenejsia farba!!! ...Hmmm,to znamena ze to musi byt "len" skvele ;-P Ked budeme mat marhule vyskusam ;-P KK
kukulienka71
@marianne , ďakujem za pochvalu. Včera som robila znova, ale bez manga, len banán a viac marhúľ v pomere 1:3a to už bolo pre môj vkus kyslé. Tento mix, čo som dala ako recept je vynikajúci. TS som čítala, aj odpovedala, len mi od rána neodosiela správy, niečo sa vraj pokazilo:-( a ja tu vypisujem asi tretí siahodlhý list...Technika:-P Pekný deň!
kukulienka71
@cezminaz , ďakujem pekne, som rada, že som ťa navnadila:-) nemôžeš furt len ty mňa;-P nedávaj veľa marhúľ, ked ti môžem poradiť;-) Žltá je aj moja obľúbená;-P