Vynikajúci letný šalátik, dobre padne v horúcich dňoch
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zeler zlejeme z nálevu a necháme odtiecť. Zeler kupujem v Kauflande. To isté spravíme s kukuricou. Pór nakrájame na jemné rezančeky. Dáme do misy a primiešame majonézou. Ak chcete dietnejšiu verziu je možné pridať jogurt alebo smotanu. Šalátik je potrebné odložiť aspoň na pol dňa do chladničky. A už len papkáme a papkáme
- 2
Šalátik je možné pripraviť aj pre mäsožravcov. V tom prípade pridáme 30dkg jemne nakrájanej šunky alebo salámy, 30dkg postrúhaného tvrdého syra, 1 konzervu ananásu, ochutíme korením "Tzaziiky", ak je potrebné dochutíme ako má kto rád. V tejto verzí sa nedáva pór.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu