Zbojnícke zemiaky

alextv - fotkaalextv, 17. októbra 2009
Zbojnícke zemiaky
Foto: alextv

Zbojnícke zemiaky sú obľúbené jedlo celej našej rodiny. Je jednoduché, lacné a na prípravú nenáročné hlavné jedlo, zvládne ho každý.

4
porcie
5 minút
príprava
55 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky nečistíme , umyjeme ich a necháme oschnúť. Rúru si predhrejeme na maximum. Umyté zemiaky položíme na plech a pečieme ich pri maximálnej teplote asi 50 minút.

  2. 2

    Špáradlom zistíme či sú zemiaky upečené, ak áno dáme na nich údenú slaninu aby sa zoškvarila.

  3. 3

    Podávame z tvarohom, maslom a kyslou kapostou. DOBRU CHUŤ.

Diskusia k receptu

jarco
V jednoduchosti je krása. Fakt som na to dostal chuť.
bugo
Jedinečný recept. Práve sa rozplývam nad fantastickým koncertom chutí.