Foto: alextv
Zbojnícke zemiaky sú obľúbené jedlo celej našej rodiny. Je jednoduché, lacné a na prípravú nenáročné hlavné jedlo, zvládne ho každý.
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
55 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky nečistíme , umyjeme ich a necháme oschnúť. Rúru si predhrejeme na maximum. Umyté zemiaky položíme na plech a pečieme ich pri maximálnej teplote asi 50 minút.
- 2
Špáradlom zistíme či sú zemiaky upečené, ak áno dáme na nich údenú slaninu aby sa zoškvarila.
- 3
Podávame z tvarohom, maslom a kyslou kapostou. DOBRU CHUŤ.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu